Verzenden & retourneren

Verzending
U ontvangt in de mailbox bericht wanneer de goederen zijn verzonden. De leveringen vanaf € 100,- (incl. BTW) worden franco thuis afgeleverd binnen Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Beneden de € 100,- (incl. BTW) brengen wij u € 5,95 verzendkosten in rekening voor Nederland, en € 8,95 verzendkosten voor de overige landen. 

Onze bestellingen worden door ons aangetekend verzonden via Transmission. U ontvangt een mail van de vervoerder met een Track & Trace code. Indien u een andere leverdag wenst, kunt u dit ook rechtstreeks afstemmen met Transmission.


Retour
U heeft het recht om goederen binnen 5 werkdagen na ontvangst retour te sturen. U dient er zelf zorg voor te dragen dat de goederen onbeschadigd terug komen. Indien u de verpakking van de vloeibare producten heeft geopend, kunnen wij deze niet terug nemen. Producten die op maat geproduceerd zijn, kunnen we niet terugnemen. Wanneer de producten onverkoopbaar zijn geworden, dan behouden wij ons het recht voor een lager bedrag terug te storten. Kosten voor verzending worden nimmer (terug)betaald.

Voor retounering graag eerst contact opnemen met de klantenservice. info@coatingwinkel.nl


Levertijd
Wij hanteren een levertermijn van 1 - 5 werkdagen. Indien dit niet mogelijk blijkt nemen wij contact met u op.
 

Afhalen
Natuurlijk kunt u de goederen ook bij ons af komen halen. U ontvangt van ons een datum vanaf wanneer de goederen klaar staan. Wel dient een kopie van de bestelorder mee te nemen. Wij zijn geopend op onderstaande tijden:

Maandag t/m vrijdag    :  08.30 - 17.00 uur
Zaterdag t/m zondag    :  Gesloten           


Afhaaladres
Coatingwinkel.nl
Expeditieweg 5
7007 CM Doetinchem
Nederland
Tel.: 0314 - 384450
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x